Ekonomi

 

 

 

MEDLEMSKAP I FORUMCIV

 

Sweduga är sedan februari 2022 medlem i ForumCiv.

Sweduga har godkänts som medlem i ForumCiv. Vi är stolta och glada över medlemskapet och att den organisationsgranskning som har gjorts av ForumCiv har visat att Sweduga har en demokratiskt uppbyggd organisation med ordning och reda i sin dokumentation och transparens i verksamheten.

ForumCiv är en svensk medlemsbaserad partipolitisk och religiöst obunden biståndsorganisation med över 175 medlemmar från svenska civilsamhället och man verkar i över 70 länder.
Syftet med verksamheten är att stärka marginaliserade människor och bilda opinion för förändring som bidrar till en rättvis och hållbar värld.
ForumCiv är en inflytelserik röst inom utvecklingsfrågor och driver civilsamhällets roll i att främja demokrati och mänskliga rättigheter.

För Sweduga innebär medlemskapet att vi får tillgång till en plattform för utbyte av erfarenheter och gemensam opinionsutbildning. Som medlem i ForumCiv har Sweduga möjlighet att söka projektmedel för utvecklingsprojekt i Uganda, bl.a från SIDA.

www.forumciv.org

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss

Kontakta oss på Sweduga om du har frågor eller funderingat, eller om du vill ge ett bidrag. Vi svarar gärna på alla era frågor.

Sweduga, Markaryd

Ring oss +46 70 594 6535